середа, 28 березня 2018 р.

Берегиня рідного краю


«Хто не знає свого минулого той не має майбутнього». Людину, яка була у нас в гостях, по праву можна назвати знавцем минулого нашого району.  22 березня Денисюк Ніна Іванівна відзначала свій ювілей, приймала поздоровлення від односельчан, жителів Веселинівщини.  Завідуюча Катеринівським краєзнавчим музеєм, в минулому працівник бібліотеки, завідуюча сільським клубом, зараз вона збирачка відомостей про історію сіл району, в минулому німецьких колоній.

27  березня відбулася зустріч Ніни Іванівни з учнями 2-4 класів Широколанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. 

Гостю представила завідуюча Широколанівською сільською бібліотекою Комлєва Наталія Миколаївна.   Ніна Іванівна розповіла про рідне село, читала свої вірші, співала пісні. Як результат – ліс рук дітей з питаннями про творчість, про музей, про село, про дитячі роки. 

Не вистачило часу, щоб відповісти на всі питання, опісля учні познайомилися з книгами нашої землячки. 

На прощання Ніна Іванівна подарувала учням жайворонків, випечених на 40 святих для зустрічі весни.


Серед присутніх були Широколанівський сільський голова Чорній Людмила Анатоліївна, вчителі початкових класів Ковалів Олена Іванівна та Стецьська Ірина Михайлівна, шкільний бібліотекар Врублевська Віра Іванівна.
Ніна Іванівна зустрілася з матір’ю Світланою та молодшою сестричкою Альоною загиблого воїна АТО Пуцулая Яна, в минулому її односельчанами.


Немає коментарів:

Дописати коментар