четвер, 15 березня 2018 р.

Бібліотека і влада

            Не є таємницею, що місцева влада рідко звертає увагу на заклади культури, завжди на першому місці освіта і медицина. Наша бібліотека може з горідстю сказати - це не про нас. Чорній Людмила Анатоліївна, голова Широколанівської сільської ради, є частим гостем заходів, які проводяться в стінах бібліотеки, і не тільки гостем, але й активним помічником в залученні коштів для потреб бібліотек нашої громади.  Адже нести культуру читання книг в маси - це також піклування про майбутні покоління.  Вже другий рік поспіль проводиться виділення коштів для підписки періодичних видань для Широколанівської та Піщанобрідської сільських бібліотек, які знаходяться на території сільської ради.
          Протягом 80 років, Широколанівська сільська  бібліотека служила притулком для всіх, хто шукає знання, інформацію для особистісного зростання. В сьогоднішні, часто неспокійні часи, дуже важливо підтвердити нашу прихильність справі надання допомоги всім, хто прагне наших послуг. 
          Незалежно від того, хто Ви, звідки Ви родом, або те, ким Ви вважаєте себе, наші двері відкриті для Вас, тому що бібліотеки дійсно працюють для всіх. 
           Найкращий спосіб продемонструвати цю непохитну прихильність не через слова, а через дію. У минулому році наша робота з населенням, заходи в стінах бібліотеки та поза її межами, в тому числі освітні послуги з інтернет-грамотності  для всіх вікових груп, були більш яскравими ніж будь-коли.
           Але без щедрості наших прихильників  жодне з цих досягнень не було б можливим. Вагомий внесок для бібліотеки зробили Горбачик А.М., Волощакевич С.М., Волощакевич В.В., Живилов С.М., Кордупель О.Д.,  Кучер Г.С., Кучер І.А., Кучер О.А., Пісаревський О.О.,  Федюк В.І., Царук В.В., Царук Ю.В., Хвостенко. На зібрані кошти в бібліотеці були замінені вхідні дерев’яні  двері на металеві, куплена кафедра видачі в читальний зал, проведено ремонт комп’ютерної техніки.

           
       Від імені бібліотекарів  і всіх користувачів   бібліотеки  ми дякуємо Вам за роль, яку Ви відіграєте  в просуванні іміджу бібліотеки та забезпеченні того, щоб вона залишалася відкритою, мала вільний доступ до джерел можливостей для майбутніх поколінь.
      Відвідування бібліотеки, ознайомлення з проблемними питаннями і вказати шляхи їх  вирішення - ось головна мета відвідин в.о.начальника сектору культури, національностей та релігій Веселинівської РДА Бойчук Ніни Сергіївни. 

Немає коментарів:

Дописати коментар