понеділок, 9 жовтня 2017 р.

"Даруємо вам свято"

         В суботу, 07 жовтня, в Широколанівському будинку культури відбувся святковий концерт "Даруємо вам свято" Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії, присвячений 80-річчю утворення Миколаївської області.


        Майже дві години чудових українських пісень, романсів, сцени з оперет та мюзиклів, творів українських класиків; виконавці вокальних номерів - молоді артисти Магльований О., Галушка О. Руденко М. та "старожили" театру заслужені артисти України Баранова Л.В., Щесняк О.П, чудові танці -  у виконанні артистів балету.
        Глядачі - дорослі і діти (майже половина залу) - отримали велике задоволення від концерту.  Адже не всі мають можливість відвідувати театр, дехто ніколи не був в театрі і йшов на концерт заради цікавості, а дивитися виставу по телевізору, це майже те саме, що фільм в кінотеатрі і по "телику". Були на концерті й постійні відвідувачі Миколаївського театру - вчителі середньої школи, працівники закладів культури села, приватні підприємці.
        Колись один класик казав "Чи любите ви театр? Чи любите ви театр так, як я люблю його..." Думаю, що після цього концерту любителів театру в нашому селі побільшало.

Немає коментарів:

Дописати коментар