середа, 5 квітня 2017 р.

Дисплей-кросинг "Мрій! Читай! Мандруй!"

З 3 квітня Широколанівська сільська бібліотека-філія прийняла естафету виставки "Мрій!  Читай! Мандруй!" з проекту "Display-кросинг".  Тематика виставки пов'язана з туризмом, адже 2017 рік  оголошено роком туризму. На  виставці представлено матеріал краєзнавчої тематики. 



У кожному регіоні України є свої цікаві місця, історичні пам'ятки, музеї, театри, заповідники, які хотілося б відвідати не тільки самому, але й показати друзям та знайомим. Такими місцями багата не тільки Миколаївщина, але й Веселинівський район.
 Хтось віддає перевагу далеким подорожам в теплі країни - відпочити на морі в Туреччині чи побувати біля пірамід в Єгипті. А комусь хочеться просто поблукати побіля ставка чи річки в рідному селі. Хтось знайомиться з творами відомих художників відвідуючи музеї чи виставкові зали, а хтось віддає перевагу театру, намагається зробити чудові фото, поділитися з друзями враженнями,  а на згадку привезти картину чи стандартний магнітик на холодильник. А як добре взимку пити ароматний трав'яний чай з сувенірної філіжанки і згадувати свою подорож в колі друзів!


 Для тяжких на підйом запрошуємо  відвідати далекі країни з героями книг. Ви здійсните уявну подорож з героями  Жюля Верна та Роберта Стівенсона, Фенімора Купера та Томаса Майн Ріда. 

Цікавого багато поряд, треба просто вміти подорожувати. Вперед!


Немає коментарів:

Дописати коментар