середа, 5 квітня 2017 р.

"Є поряд з нами бібліотека, до неї за ліками, наче в аптеку"

          "Є поряд з нами бібліотека, 

до неї за ліками, наче в аптеку"

    Сьогодні, 05 квітня для учнів 1-4 класів відбулася подорож в країну книг. Вихованці познайомилися з історією створення книги від найдавніших часів, коли вони писалися на глиняних табличках, кам'яних брилах, папірусі, бересті, шкірі, і до книг сьогодні - електронних, аудіокниг і звичайно ж в паперовому форматі. 


             Завідуюча сільською бібліотекою Комлєва Наталія Миколаївна і читачі бібліотеки в ході опитування виясняли причини, з яких діти читають книги. Малюки призналися, що краще беруть книги з малюнками, гарними ілюстраціями, навіть якщо це потрібно для уроків. Всі зійшлися на тому, що книги допомагають у навчанні, знайомлять з новими словами,  допомагають краще читати і звичайно ж провести цікаво час.
              Бібліотекар шкільної бібліотеки Врублевська Віра Іванівна  провела вікторину "З якої казки", діти відгадували за описом та словами героїв українських казок "Івасик-Телесик". "Коза-дереза", "Колобок", "Кривенька качечка", "Колосок", "Теремок", закінчували прислів'я  та приказки про книгу, та відгадували загадки. 


             Хочеться подякувати вчителям початкових класів Ковалів О.І. (1 кл.), Стецьській І.М. ( 2 кл.), Кривенко Н.Ю. (3 кл.), Мухі О.В. ( 4 кл.) за постійну допомогу в проведенні заходів. І особливо радує те, що учні початкових класів завжди є активними не тільки читачами, але й учасниками різноманітних заходів в стінах бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар