вівторок, 12 грудня 2023 р.

Польська полиця в Україні

            Пропонуємо увазі наших користувачів книжкову виставку «Польська полиця в Україні», яка представлена в читальному залі нашої бібліотеки.

Державна установа «Український інститут книги» спільно з Інститутом книги Польщі за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі розпочали проєкт «Польська полиця в Україні», метою якого є забезпечення у 2023 році публічних бібліотек України виданнями книжок польських авторів, перекладених українською мовою.

Широколанівська бібліотека, як бібліотека-учасниця проекту,  отримала комплект нових книжкових видань у кількості 20 книжок для створення книжкової полиці польської літератури у своїй бібліотеці. Книжки переважно для дорослої категорії читачів.

#Польська_полиця_в_Україні

Вихованці Комунального закладу "Широколанівська спеціальна школа" ознайомилися з дитячими книжечкам, які отримала наша бібліотека в рамках проекту #Польська_полиця_в_Україні. Для учнів 5-9 класів проведено експрес-огляд літератури. Малюки прослухали уривок з книги Юстини Беднарек "Неймовірні пригоди десятьох шкарпеток".

Немає коментарів:

Дописати коментар