середа, 24 квітня 2019 р.

Дотримання правил охорони праці та безпеки життєдіяльності учасниками освітнього процесу. Дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій (відеолекторій)

     Щороку 28 квітня відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 р. № 685 в Україні відзначається День охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня безпеки та  гігієни праці під гаслом "Безпечне та здорове майбутнє праці"  В цей період, з 22 по 26 квітня, в навчальних закладах проводиться Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності. 

      24 квітня в рамках Тижня в шкільному клубі для вихованців та педагогічного колективу школи-інтернату Комлєвою Наталією Миколаївною було проведено відеолекторій на тему "Дотримання правил охорони праці та  безпеки життєдіяльності учасниками  освітнього процесу. Дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій". Присутні ознайомилися з основами законодавства України щодо охорони праці та техніки безпеки, різновидами надзвичайних ситуацій, діями населення в разі їх виникнення. 



Немає коментарів:

Дописати коментар