пʼятниця, 2 жовтня 2015 р.

"Нема прекрасніших доріг, ніж в цей вселюдський храм науки" ( 30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек)

         У нас вже стало доброю традицією щорічно 30 вересня відмічати Всеукраїнський день бібліотек. Цього року він пройшов під девізом "Бібліотеки - духовна скарбниця людства". Широколанівська сільська бібліотека  спільно з бібліотекою спеціальної школи-інтернату провели святковий ранок "Нема прекрасніших доріг, ніж в цей вселюдський храм науки".
          Вступне слово-вітання до своїх користувачів сказала шкільний бібліотекар Біла Людмила Іванівна. До речі, Людмила Іванівна в цьому році святкує своєрідний ювілей - 50 років вона провела в храмі книг в якості бібліотекаря. Мало хто може похвалитися таким трудовим стажем.
 Бібліотекар сільської бібліотеки Комлєва Наталія Миколаївна представила презентацію "Бібліотеки світу", де познайомила присутніх з бібліотеками стародавнього і сучасного світу: Олександрійською бібліотекою, Бібліотеками Цельсія та Медичі Лауренціаною, бібліотекою Конгресу США, Британською бібліотекою, Національною бібліотекою Франції, Апостольською Ватиканською бібліотекою, Національною бібліотекою України ім. В.І.Вернадського.  
          
           Учні 4 класу представили сценку про недбайливого читача та книгу: як берегти книгу, як  читати, поводитися з нею і, звичайно, як вилікувати після нечупари - ось що ми дізналися.   



Були прочитані вірші про бібліотеку та учні 6 класу заспівали пісню.


Ось так ми і повели цей день. А як його провели ви? Поділіться, нам цікаво. 
           

Немає коментарів:

Дописати коментар